Yin yoga – Een soepeler lichaam zonder krachtsinspanning. De zachte weg naar je innerlijke centrum

Yin Yoga is een zachte vorm van yoga waarbij de klassieke yogahoudingen op een meer ontspannen manier worden uitgevoerd, zonder nadruk op spierkracht. “Yin Yoga” is een boek dat geschreven is door de ervaren Duitse yogadocente Stefanie Arend. Het boek biedt een diepgaande kijk op de filosofie en technieken van de Yin Yoga-stijl. Het boek bevat meer dan 200 foto’s en illustraties die de lezer helpen de Yin Yoga-houdingen te begrijpen en toe te passen.

Yin Yoga - Stafanie Arend

Dit boek kan nuttig zijn bij yoga omdat het de lezer inzicht geeft in de filosofie en technieken van de Yin Yoga-stijl. Het boek bevat ook informatie over het beoefenen van deze stijl en de voordelen die het biedt.

Veel mensen zijn enthousiast over dit boek. Ze zeggen dat het een geweldige bron van informatie is voor mensen die ge├»nteresseerd zijn in de Yin Yoga-stijl. De foto’s en illustraties zijn zeer nuttig om de houdingen te begrijpen en toe te passen. Ook hebben mensen gezegd dat het boek een goede bron is voor degenen die meer willen weten over de Yin Yoga-stijl.

Leave a comment